Esiintyjät

stark (1).gif

Heikki

“Suomalainen H. Stark toimi ennen rekkakuskina Euroopassa. Nähtyään Varietee-esityksen Lyypekissä, päätti hän vaihtaa alaa ja aloitti esiintymällä rekka-autonsa lavalla yksin. Esiintyjät tulivat mukaan vuosien aikana yksi kerrallaan ja suosion kasvaessa esitys siirtyi rekan lavalta sisätiloihin.”

Heikki sai ensikosketuksen sirkukseen 2005 Kuopion Sirkuksessa ja sirkusmaailma vei hänet mukanaan. Heikki on tästä lähtien toiminut sivutoimisena sirkustaitelijana ja -ohjaajana ja hän on esiintynyt useissa esityskokonaisuuksissa ja tapahtumissa Suomessa ja ulkomailla. Hän on myös aktiivisesti mukana Kuopion Sirkuksen toiminnassa.

miss_acrolicious_500

Emilia

Miss Acrolicious opetti englantilaisessa sirkuskoulussa lapsia, mutta joutui vaihtamaan ammattia osallistuttuaan koulun oppilaille tarkoitettuun Talent-kilpailuun. Miss Acrolicious päätti vaihtaa paikkakuntaa ja päätyi liftaamalla H. Starkin kyytiin ja näin pääsitoteuttamaan suurta unelmaansa.”

Emilia on valmistunut Turun Ammattikorkeakoulun sirkuslinjalta vuonna 2005 ja hän on opiskellut sirkusta myös Venäjän valtion sirkuskoulussa Moskovassa (2004) sekä Lahden käsi- ja taidetollisuusoppilaitoksessa (1998-2000). Tämä pitkän linjan sirkuslainen aloitti sirkuksen vuonna 1989 ja on siitä asti esiintynyt Suomessa ja ulkomailla lukuisissa eri tapahtumissa.Tällä hetkellä Emilia toimii Kuopion Sirkuksen toiminnanjohtajana sekä freelance sirkus- ja burleskitaiteilijana. Hän on ohjannut useita Kuopion Sirkuksen menestyneitä Pakkassirkus esityksiä.

elinatähti (1).gif
Elina

Sävellys, piano, laulu

“Von Kempf on armoitettu taiteilija ja joka alan moniosaaja – omasta mielestään. Hän esiintyi voimistelevana trubaduurina puolalaisella torilla, kun H. Stark menetti hermonsa vihanneskojulla ja osti hänet hiljaiseksi. Kielimuurin ja muutaman minimaalisen (mutta varsin kohtalokkaan) väärinkäsityksen seurauksena von Kempf päätyi kapellimestariksi Starkin sirkusseurueeseen.”

Kuopiolainen Elina Kemppainen on toiminut säveltäjänä, sovittajana,orkesterinjohtajana ja muusikkona useissa sirkus- ja tanssiteoksissa sekä teatterimuusikkona mm. Kuopion kaupunginteatterilla. Kuopion konservatorion, Savonia-AMK:n ja Kuopion yliopiston kasvatti toimii lisäksi freelancer-muusikkona, musiikkialan yrittäjänä ja musiikkipedagogina. Päätoimenaan Elina opettaa pianon- ja yhtyesoittoa rytmimusiikkilinjalla Kuopion konservatoriossa, ja vapaa-aika kuluu omien bändien treeneissä ja moninaisten taideproduktioiden parissa. Elina on säveltänyt ja sovittanut esityksessä soitettavat musiikit.